Spaghetti carbonara (Wannee)

Ingrediënten

  • 200g mager gerookt spek
  • 4 eierdooiers
  • 4el melk
  • Zout & peper
  • 1-2 eetlepels gehakte peterselie
  • 350g spaghetti
  • 75g geraspte parmezaanse kaas
  • rucola

Bereiding

  1. Bak in een koekenpan het spek langzaam krokant
  2. Verkruimel het spek
  3. Klop de eierdooiers met melk, zout, peper en peterselie los
  4. Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing
  5. Laat de spaghetti uitlekken en doe deze terug in de pan
  6. Schenk het hete spekvet erover en schep eiermengsel en spek erdoor
  7. Schep de spaghetti zolang om tot het ei bijna gestold is
  8. Schik de spaghetti in een voorverwarmde schaal en strooi de kaas erover.