Wilson's Promontory

Date:		30 March 2015 at 09:45:08 CEST
Weather:	19°C Mostly Sunny
Location:	90 Foley Road, VIC, Australia

Na de zon te hebben zien opkomen vanaf tempels en vanuit een luchtballon in Myanmar en vanaf een cruiseschip in Nieuw Zeeland, begonnen we de dag met zonsopkomst vanuit bed. Eefje had dat als tip gelezen in het gastenboek van de hotelkamer, en het zicht was alleraardigst.

De rest van de dag spendeerden we in het Wilson’s Promontory National Park. Eerst reden we langs de plek waar we de avond ervoor dieren hadden gezien, en weer waren de kangoeroes snel gespot. Dit keer stonden er ook een paar Emoes bij, een soort struisvogels.

Na wederom dit geweld aan wildlife, reden we verder het park in en liepen twee mooie wandelingen. Eerst eentje door het bos, waar we onderweg weer een wallaby tegenkwamen, en daarna eentje langs de baaitjes en stranden die het mooie park te bieden heeft.

Op deze tweede dag hebben we een goed idee gekregen van het park, ondanks dat je ook vele meerdaagse wandelingen hebt die je nog verder de natuur in leiden. We begrijpen waarom veel Australiërs dit park als favoriete vakantiebestemming zien, want het is een heerlijk park om te zijn met mooie natuur en veel wildlife.

Nu nog één nachtje in onze chique lodge voordat we morgennacht in een cabin op een camping gaan slapen.

Related photos