Apen & bamboe

Kyoto dag 7

‘S ochtends met de trein naar de wijk Arashiyama geweest om eerst het Arashiyama Monkey Park Iwatayama en daarna het lokale bamboebos te bezoeken.

Het apenpark was een flinke klim op een heuvel, maar voor Jurriaan super leuk en hij kon stukjes banaan aan de apen geven.

Het bamboebos was mooi maar erg druk. Na er wat rondgelopen te hebben was Jurriaan het zat en pakten we de trein terug naar het hotel. Nadat we daar een wasje hadden gedaan, gingen we eten bij het sushirestaurant waar we eerder hadden gegeten waar we op de grond zaten, aangezien het erg druk in de stad was in verband met Golden Week, een populaire vakantieweek in Japan, en omdat het erg lekker eten was en praktisch met Jurriaan die lekker z’n gang kan gaan op de grond. Hij was weer erg lief en de serveersters waren helemaal weg van hem, zeker toen hij heel schattig op een krukje ging zitten.

Related photos