Osaka Aquarium Kaiyukan

Kyoto dag 4

Vandaag ook eens een dagje speciaal voor Jurriaan: we gaan naar het Osaka Aquarium Kaiyukan, het grootste aquarium van de wereld waar ze zelfs een paar walvishaaien en Japanse reuzenkrabben hebben. Het bleek ook rotweer te zijn, met flink harde regen en dus goed voor een indoor-uitje in het aquarium. Bij aankomst moesten we nog wel even wachten voordat we naar binnen konden. Gelukkig stonden voor de ingang een grote giraffe van Lego en er waren massa’s schoolkinderen zich aan het formeren met petjes en kostuums in verschillende kleuren, dus er was in ieder geval nog iets te beleven voor het naar binnen gaan.

Binnen was erg leuk, een soort hele grote SeaLife, Jurriaan heeft in ieder geval zijn ogen uitgekeken.

Toen wij tussen de middag terug gingen naar het hotel, heeft Jurriaan nog een heerlijk middagslaapje gedaan. Wij hadden eerder een koffietentje gevonden op een paar minuten loopafstand van het hotel, dus wij besloten daar een koffie te gaan drinken. ’s Avonds hebben wij de dag afgesloten bij een Bento restaurant in The Cube op het station, waar wij hebben genoten van Udon Noodles.

Related photos