Whitianga

Date:		27 February 2015 at 19:58:03 CET
Location:	81 Greenslade Crescent, Northcote, Auckland, New Zealand

Na onze tweede stop in Auckland reden we naar een van de favoriete vakantiebestemmingen van vele Nieuw Zeelanders, het schiereiland Coromandel. Na een gelukkig niet al te lange rit betraden we het schiereiland en werden we verwelkomd met een supermooie slingerweg vlak langs de kust. Eefje had gelezen over een tuin waar je kan picknicken, dus wij besloten daarheen te gaan.

Daar aangekomen bleek de entreeprijs van de tuin te hoog voor een korte picknick en besloten we op de picknickplaats voor de entree wat te eten, overigens net als alle andere aanwezigen. We bleken niet de enigen te zijn met honger, want al voordat we zaten stond er een haan te azen op onze lunch. Toen hij doorkreeg dat hij niets kreeg begon hij ook nog te kraaien en probeerde ons weg te jagen door even zijn vleugels uit te slaan.

Na de picknick reden we weer via de kust verder naar het noorden om vervolgens te stoppen bij een zaakje waar ze welbekende Coromandel oesters verkopen. Nadat Eefje er een paar had geprobeerd gingen we weer verder om lekker vroeg aan te komen op onze volgende camping in Whitianga.

Related photos