Auckland

Date:		26 February 2015 at 20:01:02 CET
Location:	Trounson Park Road, Donnellys Crossing, Northland, New Zealand

Nadat we gisteren onderweg al de hoogste Kauri boom van Nieuw Zeeland hadden gezien, gingen we vanochtend op pad om de rest van het Kauri bos te bekijken. Het begon met een wandeling langs de op één na grootste (maat wel de oudste en dikste) en een uniek groepje van vier Kauri’s tegen elkaar aan, genaamd de vier zussen en daarna richting een uitkijkpunt met uitzicht over het park.

Na al dit geweld aan reuzenbomen (waar over vlonders boven de grond moesten lopen omdat ze wel broze wortels hebben) ging de reis weer terug naar ons startpunt Auckland.

Daar hadden we een camping uitgezocht aan het strand en vlakbij een overvloed aan barretjes en restaurantjes, maar die camping bleek een massa aan naast elkaar gestouwde campers en caravans te zijn en was tevens vol. Daarop besloten we weer naar dezelfde camping als de eerste nacht te gaan, toevallig tien minuten rijden verderop.

Nadat we terugkwamen van een restaurantje waar we hadden gegeten als afwisseling na al het ge-barbecue, bleek er inmiddels een gezellig stel uit Volendam naast ons plekje te staan, met flessen Bacardi en cola op tafel. We sloten de avond af met hen, totdat rond tienen de campingbeheerders langskwamen om te melden dat de camping vanaf dat moment stil moest zijn.

Related photos