Russell

Date:		22 February 2015 at 22:36:52 CET
Weather:	19°C Overcast
Location:	17 Matauwhi Road, Russell, Northland, New Zealand

Omdat het lampje van de motor nog steeds brandde besloten we om eerst maar eens een garage op te zoeken, aangezien we nog ruim 5 weken met dit barrel op pad moeten. Maar zover kwam het niet, want na wat telefoontjes bleek dat dit lampje al langere tijd een eigen leven leidt… Tja, dan hadden ze dat ook wel eerder kunnen weten, of melden leek ons zo. Maargoed, het scheelt ook weer een tijdrovende trip naar de garage, dus we doen het er maar mee (uiteindelijk is er lampje na vijf dagen uit gegaan en ook weer aan…).

Onze route voortzettende hebben we verschillende detours gemaakt langs prachtige baaien met mooie stranden. Het houdt maar niet op!

Onder ander de Old Russell road hebben we gevolgd. Omdat we het ritme nog niet helemaal te pakken hebben waren we te laat voor de lunch in Russell en was alles al dicht. Lunchen hoor je hier duidelijk voor 16.00 te doen.

Gelukkig was het inmiddels we borreltijd en viel er nog wat te snacken bij het eerste officiële hotel van NZ aan de haven van Russell.

Daarna was het tijd om een camping op te gaan zoeken. Al snel vonden we er een die er prima uit zag, al wisten we toen nog niet dat de muggen het ook een goede stek vonden. Binnen de kortste keren zat de camper helemaal vol muggen en werden de aantallen zodanig dat we niet meer durfden te vertrouwen op onze Zuid-Afrikaanse muggenspray die tot nu toe alles heeft verjaagd wat maar enigszins op een insect lijkt…

Related photos