Alles dat we nog wilden doen in Hong Kong

Laatste dag Hong Kong

Date:		3 February 2015 at 04:35:41 CET
Weather:	19°C Mostly Sunny
Location:	No. 9–16 Possession Street, Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong

Onze laatste dag in Hong Kong hebben we alles gedaan dat we nog wilden doen maar nog niet aan toe waren gekomen.

Eerst hebben we de Man Mo Tempel bezocht, een tempel vlakbij ons hotel waar we werden verwelkomd door de geur van wierook, door de vele mensen die offers brachten door het branden van wierook.

Na deze laatste tempel van onze reis in Hong Kong hebben we twee gebouwen bezocht: eerst de IFC, de op een na hoogste wolkenkrabber van Hong Kong, en daarna het gebouw van de HSBC bank, een architectureel hoogstandje en ooit een van de duurste gebouwen ter wereld.

Na deze gebouwen te hebben bezocht, kozen we voor wat rust in het Hong Kong park, waar je tussen verschillende exotische vogels heen kan lopen en lekker kan genieten van de rust bij een van de vijvers in het park.

Voordat we weer naar de Central-Midlevels Escalators gingen om de avond in Soho af te sluiten, hebben we nog met een authentieke dubbeldekker tram door het centrum van de stad gereden, om er zeker van te zijn dat we de stad goed hadden gezien voordat we deze de volgende dag weet achter ons zouden laten voor onze volgende stop op de reis: Yangon in Myanmar.

Related photos