3.. 2.. 1.. GO!

Op naar Hong Kong, Myanmar, Nieuw Zeeland en Australië!

Na het lange aftellen is onze wereldreis richting Hong Kong, Myanmar, Nieuw Zeeland, en Australie dan eindelijk begonnen! De eerste dag stond in het teken van de heenvlucht. Gisteravond zijn we vertrokken van Schiphol naar Dubai om daar vervolgens over te stappen op de vlucht richting Bangkok.

De overstap in Dubai was kort, waardoor we helaas geen tijd hadden om gebruik te maken van het gigantisch aantal winkeltjes op het vliegveld. Wel hebben we vanuit het vliegtuig kunnen genieten van het uitzicht over de skyline van de stad, met onder andere de Burj Khalifa, welke met 830 meter de hoogste wolkenkrabber ter wereld is.

Toen we eenmaal in Bangkok waren aangekomen, hebben we snel de taxi naar het hotel genomen (met gigantische file overigens) om de volgende ochtend vroeg weer verder te vliegen richting onze eerste bestemming Hong Kong!