Terugvlucht

Date:		15 May 2015 at 05:51:37 CEST

Vandaag komt onze reis helaas weer ten einde. ’s Ochtends hebben we onze tassen ingepakt, de camper ingeleverd, en kunnen we ons opmaken voor een vlucht van in totaal ongeveer achtentwintig uur, inclusief overstappen in Melbourne en Dubai.

Op Cairns Airport hebben we nog even geshopt en zijn we er achter gekomen dat Aussies (Australiërs) geen binnenbroek dragen in hun zwembroeken (vast nuttig nieuws voor de vrouwelijke lezers) en was onze enige souvenir nog bijna gejat door een klein kind. Na ongeveer twintig uur vliegtuig en vliegveld zitten we in Dubai en wacht ons alleen nog een lange vliegreis, tot we over een uurtje of zeven in Amsterdam aan zullen komen, zucht… Maar wel met supermooie herinneringen aan een even mooie reis met vele hoogtepunten, opgedaan in vier geweldig mooie landen! En nu dromen over onze volgende vakantiebestemming!

Related photos