Cairns

Date:		14 May 2015 at 03:55:31 CEST
Location:	Captain Cook Highway, QLD, Australia

Na een prima nacht op de camping in het regenwoud van Cape Tribulation startten we onze laatste hele dag in Australië met een krokodillentocht per boot over de Daintree rivier. Na tijdens de tocht drie grote exemplaren te hebben gezien en de gids ineens een slang uit de bosjes trok, was er na de tocht de mogelijkheid om met een echte (kleine) krokodil op de foto te gaan.

Na de fotoshoot met de krokodil reden we vervolgens naar het centrum van Cairns waar, vanwege het gevaar voor reuzenkwallen in de zee, een lagoon met zeewater was aangelegd om in te zwemmen. Daar hebben we de rest van de dag doorgebracht totdat we, eigenlijk een beetje te laat, naar de camping reden. Inmiddels was de receptie van de camping al gesloten, waardoor we onze laatste nacht van de reis illegaal moesten kamperen..

Related photos