Cape Tribulation

Date:		13 May 2015 at 11:11:26 CEST

Vanaf onze camping in Port Douglas reden we vanochtend vroeg naar de pont richting Cape Tribulation in het Daintree regenwoud. Na een korte oversteek met de pont kwamen we aan in het regenwoud waar we de dag vulden met onder andere uitkijkpunten en korte wandelingen door het regenwoud, langs de mangroven en over uitgestorven stranden. Helaas waren de stranden weer niet om te zwemmen, ditmaal omdat er geen haaien maar krokodillen in zwommen.

Verder brachten we een bezoekje aan een boerderij waar ambachtelijk ijs van lokale en totaal onbekende vruchten werd gemaakt en we hebben krokodillenburger gegeten voor de lunch.

Het was een leuke dag en toen we na zelf rond te rijden een krokodillentocht per boot wilden doen bleek het al te laat te zijn daarvoor. Daarom besloten we richting een camping in het regenwoud te gaan, de boottocht tot morgen te laten wachten, en de dag te laten voor wat het was.

De camping bleek erg goed gelegen aan het strand, dus we sloten de dag af met een lekkere strandwandeling bij zonsondergang.