Brisbane

Date:		29 April 2015 at 13:21:00 CEST
Location:	342 Torquay Terrace, Torquay, QLD, Australia

Ondanks dat we vanwege alle verwennerijen hadden overwogen tot het eind van de reis bij Linda en Jeremy te blijven, reden we na het ontbijt toch weer verder naar het noorden. Er was wat regen verwacht, dus een ritje in de auto leek ons een goed plan.

We reden uiteindelijk naar Brisbane, één van de grotere steden van Australië, en voor ons op de route naar het noorden. Aangezien het gewoon een stad is zonder iets bijzonders, besloten we er niet te lang te blijven.

We startten ons bezoek aan Brisbane in South Bank, een wijk aan het water die ons was aangeraden met een aangelegd stadszwembad in de vorm van een strand; vanuit daar liepen we over de brug naar de universiteitscampus en de daarnaast gelegen botanische tuinen.

Het was nog best even een gedoe om zonder navigatiesysteem of goede kaart naar de net buiten de stad gelegen camping te rijden. Toen we uiteindelijk aankwamen en naar de supermarkt nabij reden, begon het ook nog eens te gieten. Een prima reden om sushi af te halen in plaats van de barbie aan te steken!

Related photos