Arundel

Date:		28 April 2015 at 13:19:48 CEST

Na een volle dag aan het strand hadden we vandaag weer afgesproken om met Linda en Jeremy op pad te gaan. Ook hadden zij ons aangeboden een nachtje bij hen te blijven slapen, dus we konden ons verheugen op een heerlijk nachtje in een echt bed, niet in de camper!

Toen we na een kort ritje bij hen thuis aankwamen, werden we liefdevol ontvangen en na een rondleiding door het huis gingen we op pad richting het Lamington National Park, een park iets ten noorden en landinwaarts ten opzichte van de Gold Coast.

Ondanks dat de meeste toeristen dit park overslaan en vanaf de stranden van de Gold Coast direct naar Brisbane reizen, was het een leuk en gezellig uitstapje met weer mooie uitkijkpunten met uitzicht over de omgeving, een treetop wandeling waarbij je met een soort van touwbruggen tussen de boomtoppen van het bos kunt lopen, en het park staat bekend om de papegaaien die je uit je hand kunt laten eten.

Na een mooie wandeling en nadat de papegaaien weer voldaan waren van al het voer dat we hadden gegeven, was het tijd om zelf te lunchen. Linda en Jeremy hadden een chique picknick van thuis meegenomen, dus we werden weer goed verwend.

Na de lunch nog twee stops: de eerste in een videozaaltje voor een korte videofilm over een vliegtuig dat in een ver verleden in het Lamington National Park was neergestort en waar het vliegtuig als vermist was opgegeven totdat een van de bewoners van het park, O’Reilly, het vliegtuig en de inzittenden vond.

De tweede stop was in een wijnboerderij die gerund wordt door familie van de hoofdpersoon in de film die we hadden gezien, de O’Reilly vineyard, waar we een paar lekkere wijntjes hebben geproefd voordat we weer richting huis keerden.

’s Avonds restte er nog een heerlijke zelfgemaakte pasta, een relaxte TV avond, en een goede nacht in een heerlijk bedje!

Related photos