Ballina

Vandaag was het weer een prima zonnige dag. We begonnen de dag met een kijkje op het strand naast de camping, Park Beach. Aangezien het strand vooral geschikt was om te surfen en zwemmen er werd afgeraden vanwege de sterke stromingen, hielden we het bij pootje baden en reden door naar een ander nabijgelegen strand genaamd Sandy Beach.

Hier hebben we de rest van de ochtend in de zon doorgebracht en hebben af en toe een duik in de zee gemaakt. Toen het rond elven te heet werd, besloten we verder te rijden richting één van de populairste stranden van de Australische oostkust: Byron Bay.

Hoewel het grootste stuk van de route via de snelweg ging, maakten we nog een detour via een paar boerenlandweggetjes bij Grafton en Maclean. Het was een aardige afwisseling van de stranden, met als hoogtepunt een stukje met de veerpont. Maar na een uurtje door het boerenland rijden kwamen we eindelijk weer op de snelweg, zodat we door konden rijden en ’s avonds nog even een duik in het zwembad van de camping aan de Park Beach in Ballina konden maken.