Coff's Harbour

Toen we vanochtend opstonden was de licht al weer lekker strakblauw gekleurd en was het lekker warm aan het worden, ondanks dat het nog voor achten was. Omdat we door het gehaast naar het noorden niet echt wisten wat er te doen was in Port Macquarie, reden we naar het stadscentrum voor een bezoek aan de lokale VVV en een mooie wandeling langs de kust met allerlei gekleurde koala standbeelden.

Met de bij de VVV ingewonnen informatie besloten we verder richting het noorden te rijden en waar mogelijk een mooi strand mee te pakken.

We stopten bij Hat Head National Park, dat mooi gelegen was aan het strand en waar een brug over het water liep met superhelder water en mooi uitzicht op de vissen die erin zwommen. Vervolgens reden we naar het nabijgelegen South West Rocks voor lunch aan nog een mooi strand.

Uiteindelijk leidde de rit van vandaag ons richting Coff’s Harbour, waar we na aankomst op de camping nog even een frisse duik in het zwembad (zowaar met glijbanen) namen.

Related photos