Port Macquarie

’s Ochtends toen we wegreden bij hotel Jesmond, was het nog steeds aan het regenen. Wel was het al wat in hevigheid aan het afnemen en zagen we op het weerbericht dat het na vandaag eindelijk droog zou worden.

Na een paar uurtjes rijden door de storm, door diepe plassen en langs omgevallen bomen werd het eindelijk droog en zonnig. Al snel zagen we een wijnboerderij langs de weg, waar we wat hebben geluncht en wat wijn hebben geproefd en gekocht. Ook bij de wijnboerderij was de stroom uitgevallen, maar gelukkig was de wijn nog goed op temperatuur. Wel hoorden we dat de reden van alle regen en storm een cycloon langs de kust was, die nu gelukkig voorbijgetrokken was.

Het weer begon ondertussen al weer aardig aangenaam te worden, dus we gaan de goede kant op! Eenmaal aangekomen bij de camping bij Flynns Beach in het stadje Port Macquarie heeft het ’s nachts nog een paar druppels geregend, maar daarna kunnen we eindelijk genieten van zon, strand, en lekker weer!