Sydney

De tweede dag in Sydney was helaas geheel volgens voorspelling en de hele dag storm en bizar veel regen. Zo erg zelfs dat binnen de kortste keren de straten overliepen van het water en de stad snel veranderde in één groot waterballet. Ronald zei de vorige dag al dat het in Sydney echt tekeer kan gaan en dat was echt niet overdreven.

We hadden een binnenactiviteit gepland: in het Australisch museum is op dit moment een tentoonstelling “Wildlife Photographer of the Year”, met de mooiste foto’s van dieren in het wild. Echt indrukwekkend, en een goede activiteit voor dit weer!

De rest van de dag hebben we wat rondgeslenterd in overdekte winkelcentra en zijn we naar de Opera bar geweest, een bar vlakbij de Opera House. Helaas dus geen fantastische dag in het altijd zonnige Sydney, maar reden temeer om er eens terug te keren (in de zomer).