Cradle Mountain

Vandaag op naar onze laatste hikes van Tasmanië. We hadden twee halve-dagtochten uitgezocht dus het wordt flink wandelen! Gelukkig is het mooi weer vandaag, want gisteren regende het nog en morgen gaat het sneeuwen in Cradle Mountain.

Eerst liepen we vanaf de halte van de shuttle bus richting Crater Lake, een groot kratermeer op een van de bergen met uitzicht over de lager gelegen meren Dove Lake, Wombat Lake, en Lake Lila. Daarna weer naar beneden langs Wombat Lake en Lake Lila en vervolgens een lange, grote, ronde om Dove Lake heen met een mooi uitzicht op de bekendste berg van Tasmanië, Cradle Mountain.

Teruggekomen bij ons hotel na deze twee mooie wandelingen en een prachtige zonnige dag, hebben we nog een indrukwekkende expositie van natuur- en wildlevenfotografie bekeken bij ons hotel en maakten we ons langzaam op voor de vlucht richting Sydney.

Related photos