Cradle Mountain

Vandaag stond er weer een lange autorit op het programma, richting één van de mooiste natuurparken die Tasmanië kent: Cradle Mountain National Park. Middenin dat park hebben we een superchique hotel geboekt voor twee nachten, dus dat gaat lekker worden!

We reden, zonder al te veel te stoppen, direct richting het hotel en het was inderdaad heerlijk, zeker omdat we ook een upgrade van onze hotelkamer kregen.

Omdat het nog vroeg was, reden we naar het bezoekerscentrum om wat informatie voor de volgende dag in te winnen en een paar korte wandelingetjes in het park te maken. En omdat het weer fris was (vier tot acht graden) daarna weer snel naar het hotel en een wijntje in de hotelkamer met uitzicht op het park, om ons op te maken voor een mooie zonnige dag morgen.

Related photos