Westerway

Na een koude nacht in onze cottage bij Duffy’s zijn we vandaag gaan hiken in Mt Field National Park, een bergachtig park dat bekend staat om haar watervallen en berglandschap in voormalig gletsjer- en wintersportgebied.

We begonnen met een wandeling over de Tarn Shelf route, hoog in de bergen en langs het voormalig wintersportgebied. Het was echt supermooi, met uitzicht op de in de valleien gelegen gletsjermeren, ondanks de wel heel ruige klim over de rotsen die we aan het begin van de wandeling moesten doen.

Na de wandeling keerden we terug naar het bezoekerscentrum van het park voor een lunch en daarna een andere wandeling, door het bos met als hoogtepunten drie watervallen en hele hoge bomen van meer dan tachtig meter hoog.

Na al deze mooie wandelingen kwam het dieptepunt van de dag, want er was bijna niets meer te krijgen qua eten in het dorp, dus sloten we de dag af in onze cottage met een boterham Wallaby burger.

Related photos