Hobart

Van onze stacaravan (tweede op rij) op White Beach vlakbij Port Arthur, was vandaag het plan om naar de hoofdstad van Tasmanië, Hobart, te rijden. Maar niet voordat we nog wat lookouts hebben bekeken op de Tasman Peninsula. De lookouts hadden de meest exotische namen, zoals de Remarkable cave, Devil’s Kitchen Blowhole, Tessellated Pavement, en de Pirates Bay lookout. En ze waren allemaal erg mooi om te zien!

Daarna zetten we de reis voort naar Hobart, waar elke zaterdag (toevallig vandaag) de populaire Salamanca market gehouden wordt. Dus wij naar de markt, bleek het weer een soort braderie te zijn. De Australiërs en Nieuw Zeelanders zijn wel erg dol op dit soort markten! Maar goed, we hebben er even overheen gelopen en een drankje aan de haven gedaan, en daarna op naar het hotel.

Toevallig lag ons hotel vlakbij een district met veel restaurants in Hobart Noord, dus konden we de dag mooi afsluiten bij een goed (turks) restaurant en met wat drankjes bij de lokale kroeg.

Related photos