Geelong

Onderweg van Philip Island naar onze volgende stop, Geelong, stopten we eerst in St Kilda, een buitenwijk van Melbourne met leuke restaurantjes en aan het strand gelegen. Het was vandaag goed warm, een graad of dertig, dus lekker weer om even te genieten van een terrasje en het strand!

Naast wat rondlopen door de leuke straatjes van St Kilda, hier en daar wat koffie drinken, en een wandeling over het strand, liepen we voordat we naar Geelong reden nog even langs de pier van de stad (net als die in Scheveningen hevig aan vernieuwing toe) vanaf waar je een mooi uitzicht over de skyline van Melbourne had en zelfs ook nog een paar mini pinguïns kon zien zitten.

Toen we eenmaal aangekomen waren in Geelong hebben we goed gegeten bij de lokale Balinees, waar we gelijk onze eerste bring your own ervaring kregen: het restaurant had zelf geen licentie om alcohol te verkopen, maar je mocht wel zelf drank meenemen en daar opdrinken. Gelukkig zat de slijterij naast het restaurant en konden we toch genieten van een goede fles wijn bij het eten!

Related photos